DL: Tor Erik Næbb
T: +47 469 16 667
M: [email protected]
W: http://www.wago.no

WAGO er oppfinneren av fjærklemmeteknologien, og vi har nå levert mer enn 20 mrd. rekkeklemmer med fjær. Denne teknologien ble tidlig tatt i bruk hvor det var vibrasjoner til stede og hvor det var opplagt at andre forbindelser kunne løsne. Med dagens krav til oppetid for elektro og styresystemer gleder vi oss over en klar overgang til fjærteknologi i alle industrigrener.

WAGO har stor suksess i Norge med innstikklemmer og koblingsklemmer, men vi ønsker også å vise resten av produktomfanget fra WAGO. Ikke minst er automatisering blitt et meget viktig segment for oss, med store leveranser til skipsindustri og offshore.

Distribuerte I/O og PLS-systemer fra WAGO er unike i forhold til fysisk størrelse og ytelse, og støtter de fleste feltbusser; Ethernet, Profibus, Profinet, Can, LON m.fl. Likevel er kanskje den største fordelen for det norske markedet at modulene har skips- og Ex-godkjenninger fra alle de ledende godkjenningsselskapene. (eks. DNV og Atex)

I de senere årene er også byggautomasjon blitt et stadig viktigere område for WAGO. Våre viktigste produkter er små intelligente kontrollere for styring og integrasjon av de forskjellige fagområdene slik som lys, varme, ventilasjon mm. og opp til overordnet SD-anlegg. I tillegg er våre pluggbare kablingsløsninger WINSTA og ferdige distribusjonsbokser blitt markedsledende takket være hurtig og feilfri installasjon.

Dette er bare noen highlights, ta gjerne en titt på vårt sortiment på www.wago.no – Produkter – Produktoversikt.
WAGO har distriktskontor for Midt- og Nord-Norge på Hammerberget i Leksvik, ta gjerne kontakt med Tor Erik for en «WAGO prat!»

 

 

Logo-We-Innovate