DL: Arne Frode Pedersen
T: 72 51 51 23 / 900 22 945
M: [email protected]
W: http://www.fosen-tools.no/
ON: 991 976 191

Fosen Tools er et frittstående selskap som ble etablert i 2001, og er en del av ett familiekonsern med kompetanse og erfaring siden 1972 innenfor sitt segment. Fosen Tools jobber daglig med å sette kreative og funksjonelle løsninger ut i livet. Dette gjør de i moderne og funksjonelle lokaler, som huser administrasjon, produksjon, showroom og lager for distribusjon i inn og utland. Bedriften er europeisk distributør for KC Tools, en av Australias største verktøyleverandører.

Gjennom sine forretningsforbindelser importerer de varer fra 130 ulike fabrikker, lokalisert i 11 ulike land.

Bedriftens målsetning er klar: «Vi skal være markedets beste på verktøyløsninger, som er optimalt tilpasset bruker og miljøet det brukes i!»
Fosen Tools har CNC-maskinpark for produksjon av HDFI. I tillegg tilbyr de ulik tynnplatebearbeiding av alu. og edle metaller, vinylskjæring, skilt- og deleproduksjon, samt produksjon av displayløsninger. De er også leverandør av ulike råvareprodukter til skiltproduksjon.

Fosen Tools har også en markedsavdeling som heter Punch Reklame. Punch Reklame er en totalleverandør og hjelper deg med alt fra logo og websider, til skilting og fototjenester.
Bedriften ligger i sentrum av kystbyen Brekstad, samlokalisert med Fosen Tools. Her har de topp moderne lokaler, både til kreativt arbeid og produksjon av materiell.

punch_www-01